БРОКЕРАЖДЫҚ КОММИССИЯ » Страница 5 » СШ№35 уч.Жамбыла
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№35 жалпы орта білім беретін мектебі»
мемлекеттік коммуналдық қазыналық кәсіпорыны
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 5-07-99
Есепші бөлімі:
+7(72632) 5-07-99
Нашар көрушілер
нұсқасы
ҚР Білім және ғылым министірінің №598 бұйрығымен бекітілген
27
август
2021
ҚР Білім және ғылым министірінің №598 бұйрығымен бекітілген
Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру, сондай-ақ мектепке дейінгі ұйымдарда, жетім балалар мен ата-анасының қамқорлығынсыз қалған балаларға арналған білім беру ұйымдарында тәрбиеленетін және білім алатын балаларды тамақтандыруды қамтамасыз етумен байланысты тауарларды сатып алу қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2018 жылғы 31 қазандағы № 598 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2018 жылғы 14
ҚР Білім және ғылым министірінің №158 бұйрығына 10-қосымшасы
27
август
2021
ҚР Білім және ғылым министірінің №158 бұйрығына 10-қосымшасы
Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 24 сәуірдегі № 158 бұйрығына 10-қосымша "Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары 1-тарау. Жалпы ережелер 1. Осы "Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар
27
август
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың(бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар  1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін;
Оқушылардың  тамақтануын ұйымдастыру  жағдайын тексеру  бойынша анықтама.
17
февраль
2020
Оқушылардың тамақтануын ұйымдастыру жағдайын тексеру бойынша
Оқушылардың ыстық тамақпен қамтамасыз етілуін туралы АНЫҚТАМА 2019-2020 оқу жылы №35 жалпы білім беретін мектебіндегі 1-11 сынып оқушылары ыстық тамақпен ҚР стандарты бойынша ұйымдастырылған. Барлығы 2019-2020 оқу жылында тегін ыстық тамакпен қамтылатын 58 оқушы. Ата-аналар есебінен 1-11 сыныптардағы 165 оқушыны ыстық тамақпен қамтамасыз ету мақсатындағы іс-шараларды ұйымдастырылды, ата-аналар есебінен 107 оқушы ыстық тамақпен қамтылды. Мектеп оқушыларын тегін ыстық тамақпен қамту мақсатында
Мектепте тамақтандыру сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясының  жұмысы
17
февраль
2020
Мектепте тамақтандыру сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі
Тамақтандыру сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытындысы туралы АНЫҚТАМА 2019-2020 оқу жылы №35 жалпы білім беретін мектебіндегі қыркүйек айында 1-11 сынып оқушылары ыстық тамақпен қамтылуы бойынша ұйымдастырушылық жұмыстар жүргізілді. «Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекеленген санаттарына тегін тамақтандыруды ұсыну» мемлекеттік көрсетілетін қызмет стандартын орындау мақсатында және мектеп оқушыларының денсаулығын жақсартудағы
Тамақтандырудың сапалық мониторингі
08
февраль
2019
Тамақтандырудың сапалық мониторингі
Тиімді тамақтандыру. Мектепте барлығы 169 оқушы бір мезгіл ыстық тамақпен қамтылуда. Оның ішінде 16 оқушы тегін, 153 оқушы ата-аналар есебінен ыстық тамақпен қамтылған.Күнделікті перспективалық екі апталық мәзір жасалынған. Асхана бұрышында ас мәзірі ілінген. Дайындалып жатқан тағам, ас мәзіріне сәйкес. Тамақ өнімінің сапасы мен қауіпсіздігін растайтын құжаттар толық жинақталған.Тамақ өнімдерінің жарамдылық мерзімдері және оларды сақтау шарттары өндіруші (дайындаушы) белгілеген жарамдылық
Назад 1 2 3 4 5 Вперед