Мектептік тамақтандыру » Страница 35 » СШ№35 уч.Жамбыла
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№35 жалпы орта білім беретін мектебі»
мемлекеттік коммуналдық қазыналық кәсіпорыны
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 5-07-99
Есепші бөлімі:
+7(72632) 5-07-99
Нашар көрушілер
нұсқасы
«Дұрыс тамақтанудың  қағидалары»
26
февраль
2020
«Дұрыс тамақтанудың қағидалары»
[/center]№35 жалпы білім беретін мектеп «Дұрыс тамақтанудың қағидалары» тақырыбындағы баяндаманың өткізілуі туралы Анықтама Мерзімі:13.02.2020 Сыныбы: 6 Өткізілген орны: биология кабинеті Баяндаманың мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстырып,денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту . Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін,денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Барысы: Тамақтану-адам ағзасы үшін аса маңызды қажеттілік. Адамның
«Дұрыс тамақтанудың қағидалары»
26
февраль
2020
«Дұрыс тамақтанудың қағидалары»
[center][/center]Дұрыс тамақтанудың қағидалары Дұрыс тамақтану үшін әрқайсымыздың аспаз болуымыз міндетті емес. Тағамның дәмді, дәмсізін ажыратудан бөлек, пайдалы не зиянын таба білу үшін орасан білімнің қажеті шамалы. Тек бірнеше қарапайым қағидаларды жаттап алсаңыз болғаны. Бүгінгі әңгімеміз осы қағидалар турасында өрбімек. Көбіміз таңғы ас пен кешкі асты үйден ішкенімізбен, түскі асты көбіне сырттан (асханадан) ішеміз. Қандай жағдайда да, әрқайсымыздың өз мәзірімізді біліп жүргеніміз жөн.
"Тиімді  тамақтанудағы  10 қателік " атты баяндамасының анықтамасы
24
февраль
2020
"Тиімді тамақтанудағы 10 қателік " атты баяндамасының анықтамасы
2019-2020 оқу жылы №35 жалпы білім беретін мектебі Тамақтанудағы 10 қателік анықтамасы Шамадан тыс салмақ жинауға әкелетінін ескерген жөн: •Тамақты көп жейміз. Бізге күніне 2660 килокалория қажет болса, көбіміз одан асырып жібереміз. •Қашанда майлы тамақты жақсы көреміз. Әр адамға күніне 80 грамм ғана май қажет. •Қандай тағамды ішіп-жегеніміз жөн, оны таңдап – талғай жеген жөн. •Әр түрлі газдалған сусындарды көп ішеміз. •Өз уақытында тамақтанбаймыз. Дастархан үстіндегі тамақты тез ішіп, тез
№35 жалпы білім беретін мектебі. «Дұрыс тамақтану денсаулық кепілі» атты онкүндік  акциясы өткізілді
24
февраль
2020
№35 жалпы білім беретін мектебі. «Дұрыс тамақтану денсаулық кепілі»
2019-2020 оқу жылы №35 жалпы білім беретін мектеп Тиімді тамақтану. Акция Күні: 11.02.2020ж. І.Ұйымдастыру ІІ.Акцияның жүрісі Әлеуметтік педагог:Турсыналиев Н.Р Армысыздар қымбатты оқушылармен ұлағаты ұстаздар бүгінгі «Дұрыс тамақтану денсаулық кепілі» атты онкүндік іс-шара аясында акциямызға қош келдіңіздер.Халқымыз әрқашанда денсаулықты бірінші орынға қойып, бірінші байлық –денсаулық деп санаған.Дені сау еңбекқор ақылды азамат болып өсу үшін дұрыс тамақтана білу қажет. Ол үшін күнделікті
Оқушылардың  тамақтануын ұйымдастыру  жағдайын тексеру  бойынша анықтама.
17
февраль
2020
Оқушылардың тамақтануын ұйымдастыру жағдайын тексеру бойынша
Оқушылардың ыстық тамақпен қамтамасыз етілуін туралы АНЫҚТАМА 2019-2020 оқу жылы №35 жалпы білім беретін мектебіндегі 1-11 сынып оқушылары ыстық тамақпен ҚР стандарты бойынша ұйымдастырылған. Барлығы 2019-2020 оқу жылында тегін ыстық тамакпен қамтылатын 58 оқушы. Ата-аналар есебінен 1-11 сыныптардағы 165 оқушыны ыстық тамақпен қамтамасыз ету мақсатындағы іс-шараларды ұйымдастырылды, ата-аналар есебінен 107 оқушы ыстық тамақпен қамтылды. Мектеп оқушыларын тегін ыстық тамақпен қамту мақсатында
№35 жалпы білім беретін мектебі. Тиімді тамқтану іс-шара жоспарының жұмысы
17
февраль
2020
№35 жалпы білім беретін мектебі. Тиімді тамқтану іс-шара жоспарының
2019-2020 оқу жылы №35 жалпы білім беретін мектебі Тиімді тамқтану іс-шара жоспарының. Қорытындысы Әлеуметтік педагог:Турсыналиев Н.Р Дұрыс тамақтану –денсаулық кепілі! Оқушыларды тамақтану мәдениетімен таныстырып ,меңгерту. Адамның ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін түсіндірілді. Қазақтың ұлттық тағамдары мен салт-дәстүрлерін жаңғырту арқылы патриоттық сезімдерін оятты. Салауатты өмір салтын қалыптастыру. Осыған орай «Тиімді тамақтану» акциясының іс-шаралар жоспарына сай 15 мен 24
Мектепте тамақтандыру сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясының  жұмысы
17
февраль
2020
Мектепте тамақтандыру сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі
Тамақтандыру сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытындысы туралы АНЫҚТАМА 2019-2020 оқу жылы №35 жалпы білім беретін мектебіндегі қыркүйек айында 1-11 сынып оқушылары ыстық тамақпен қамтылуы бойынша ұйымдастырушылық жұмыстар жүргізілді. «Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекеленген санаттарына тегін тамақтандыруды ұсыну» мемлекеттік көрсетілетін қызмет стандартын орындау мақсатында және мектеп оқушыларының денсаулығын жақсартудағы
Тамақтандырудың сапалық мониторингі
08
февраль
2019
Тамақтандырудың сапалық мониторингі
Тиімді тамақтандыру. Мектепте барлығы 169 оқушы бір мезгіл ыстық тамақпен қамтылуда. Оның ішінде 16 оқушы тегін, 153 оқушы ата-аналар есебінен ыстық тамақпен қамтылған.Күнделікті перспективалық екі апталық мәзір жасалынған. Асхана бұрышында ас мәзірі ілінген. Дайындалып жатқан тағам, ас мәзіріне сәйкес. Тамақ өнімінің сапасы мен қауіпсіздігін растайтын құжаттар толық жинақталған.Тамақ өнімдерінің жарамдылық мерзімдері және оларды сақтау шарттары өндіруші (дайындаушы) белгілеген жарамдылық
Назад 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Вперед