Мектептік тамақтандыру » Страница 33 » СШ№35 уч.Жамбыла
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№35 жалпы орта білім беретін мектебі»
мемлекеттік коммуналдық қазыналық кәсіпорыны
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 5-07-99
Есепші бөлімі:
+7(72632) 5-07-99
Нашар көрушілер
нұсқасы
ҚР Білім және ғылым министірінің №598 бұйрығымен бекітілген
27
август
2021
ҚР Білім және ғылым министірінің №598 бұйрығымен бекітілген
Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру, сондай-ақ мектепке дейінгі ұйымдарда, жетім балалар мен ата-анасының қамқорлығынсыз қалған балаларға арналған білім беру ұйымдарында тәрбиеленетін және білім алатын балаларды тамақтандыруды қамтамасыз етумен байланысты тауарларды сатып алу қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2018 жылғы 31 қазандағы № 598 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2018 жылғы 14
ҚР Білім және ғылым министірінің №158 бұйрығына 10-қосымшасы
27
август
2021
ҚР Білім және ғылым министірінің №158 бұйрығына 10-қосымшасы
Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 24 сәуірдегі № 158 бұйрығына 10-қосымша "Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары 1-тарау. Жалпы ережелер 1. Осы "Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар
27
август
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың(бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар  1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін;
"Дұрыс тамақтану денсаулық кепілі" атты апталық іс-шара аясында  акция өткізілді.
22
апрель
2021
"Дұрыс тамақтану денсаулық кепілі" атты апталық іс-шара аясында
№35 жоббм "Дұрыс тамақтану денсаулық кепілі" атты апталық іс-шара аясында, әлеуметтік педагог Н.Турсыналиев тарапынан 1-11сынып оқушылар арасында акция өткізілді.
ҚР Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2020жылғы 25 желтоқсанындағы #67 қаулысының 46-қосымшасын қатаң басшылыққа алып  жұмыс жүргізілді.
05
апрель
2021
ҚР Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2020жылғы 25
2020-2021 оқу жылының 4-тоқсанында №35жоббм мектеп асханасының тегін және жеңілдетілген тамақтандыру ұйымдастырылды. Қазіргі таңда мектепте шектеу іс шаралары талапқа сай жүргізілді. Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2020жылғы 25 желтоқсанындағы N67 қаулысының 46-қосымшасын қатаң басшылыққа алып мектеп асханасында арақашықтықты сақтай отырып, маскалық режимде жұмыс жүргізілді. ҚР Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2020жылғы 25 желтоқсанындағы #67
Тағам және  талғам
08
октябрь
2020
Тағам және талғам
№35 жалпы білім беретін мектеп «Тағам және талғам» тақырыбында  Баяндама №35 жалпы білім беретін мектепте « Тағам және талғам» тақырыбында 7-8 сыныптар арасында баяндама оқылды. Мақсаты:  Талғам менің ұғымымда талғам – адамның эстетикалық ар-ұяты. Көптеген тағам өнімдерінің компоненттері табиғи түрінде жағымсыз заттардан тұрады немесе жақсы сінбейді, сондықтан табиғи түрінде көп қолданылмайды. Қорытынды: Тағамның құрамындағы ағзалық заттар ыдыраған кезде энергия бөлінеді. Бұл энергия жеке
Тамақтану сапасына монинторинг жүргізу жөніндегі комиссия
05
октябрь
2020
Тамақтану сапасына монинторинг жүргізу жөніндегі комиссия
№35 жалпы білім беретін мектеп 2020-2021 оқу жылында Елімізде короновирустық инфекциясының таралуына байланысты білім беру ұйымдарында оқу процесін іске асыру жөніндегі әдістемелік ұсынымдар туралы №345 бұйрығының 2-қосымшасында көрсетілгендей мектеп асханалары мен мектеп буфеттері жұмыс істемейді.Сонымен қатар мектеп оқушыларының бір мезгіл тегін ыстық тамақпен қамтамасыз ету пандемия кезеңінде уақытша тоқтатылды. ҚР Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі