Мектептік тамақтандыру » Страница 32 » СШ№35 уч.Жамбыла
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№35 жалпы орта білім беретін мектебі»
мемлекеттік коммуналдық қазыналық кәсіпорыны
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 5-07-99
Есепші бөлімі:
+7(72632) 5-07-99
Нашар көрушілер
нұсқасы
Ас мәзірі
23
ноябрь
2021
Ас мәзірі
Ас мәзірі Котлет сиыр етімен 70/120гр Қайнатылған күріш 120/150гр Қырыққабат салат 50/80гр Кептірілген жеміс жидек сусыны 150/200гр Нан 40гр
Дұрыс тамақтану, денсаулық кепілі.
26
октябрь
2021
Дұрыс тамақтану, денсаулық кепілі.
№35 жалпы орта білім беретін мектебі «Дұрыс тамақтану, денсаулық кепілі» тақырыбында тәрбие сағатын өткізу туралы анықтама 2 сынып, мерзімі: 26.10.2021жыл. Барлығы: 12 қатысқандар: 12 Мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстырып, денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Аманың ағзасына қажетті тағамдық заттардың ерекшелігін денсаулықтың адам өміріндегі маңызын түсіндіру. Сабақтың негізгі бөлімінде білім алушылар тамақтану туралы жазылған нақыл сөздер,
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2021 жылғы 5 тамыздағы № ҚР ДСМ-76 бұйрығы.
20
октябрь
2021
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2021 жылғы 5 тамыздағы № ҚР ДСМ-76
Білім беру объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2021 жылғы 5 тамыздағы № ҚР ДСМ-76 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2021 жылғы 6 тамызда № 23890 болып тіркелді ЗҚАИ-ның ескертпесі! Осы бұйрықтың қолданысқа енгізілу тәртібін 5 т. қараңыз. Қазақстан Республикасы Үкiметiнiң 2017 жығы 17 ақпандағы № 71 қаулысымен бекітілген Қазақстан Республикасының Денсаулық
Мектеп асханасының пайдаланатын тамақ өнімдерінің сапасын, мәзірдің дұрыс жасалуын бақылау
29
сентябрь
2021
Мектеп асханасының пайдаланатын тамақ өнімдерінің сапасын, мәзірдің
2021 жылдың 29 қыркүйегінде мектеп асханасының пайдаланатын тамақ өнімдерінің сапасын, мәзірдің дұрыс жасалуын бақылау бойынша бракераждық коммисия мүшелері тексеріс жүргізді. Нәтижесінде асханадағы ас мәзірі жоспарлы түрде, тамақ өнімдерінің сапасы талаптарға сай жүргізіліп жатқандығы анықталды. Білім алушыларға пайдалы және сапалы өнімді ұсыну басты назарға алынады.
Оқушыларын тегін ыстық тамақпен қамтамасыз ету барысында бракераж комиссиясының мәліметі
15
сентябрь
2021
Оқушыларын тегін ыстық тамақпен қамтамасыз ету барысында бракераж
2021-2022 оқу жылының қыркүйек айында атаулы көмек алатын 5 отбасының 17 оқушысы және қамқорлыққа алған 1 отбасының 2 оқушысы мектеп асханасында тегін ыстық тамақпен қамтылды.Бракераж комиссиясы 5 адамнан құрылған, бұйрығы шығарылып жоспары жасалынды. Жоспарға сәйкес ата-аналар комитеті өкілдерінен, мектеп әкімшілігі және медицина қызыметкерімен бірге тамақтанудың сапасына, санитарлық талапты сақтай отырып ілінген перспективалы екі апталық ас мәзіріне сәйкес тексеру жасалынды.